2011. november 13.

éhség - az a bizonyos: sokadszorra...

s ha már ennyi az interpunkció (vagymiazisten?!), mondon is gyors a receptet. aszongyahogy, hozzávalók: éhség + amit a hűtő ád (isten éltessen a számomra névtelen feltalálót).
szóval. a mélyről (nevezzük: fagyról) kikapjuk a bagettet és 50 fokon 10 perc alatt látványpékségeket megszégyenlítővé varázsoljuk. közben épp megfő 4 tojás, amit merülőmixerrel, 2 háromszög ömlesztett sajttal, vajjal, némi lilahagymával, majonézzel, sóval, borssal tképp (értsd: tulajdonképpen) késszé elegyítünk (a baszunk eredetileg jobban tetszett, de azért ez mégiscsak egy gasztroblog).
szóval a pépet a bágétnek is nevezhető vastaghosszúkifli egyik oldalára, a tonhalkonzervet annak másik oldalára rendezzük. aztán falunk-falunk-falunk. pláné egy tanulós nap után.

ps: ez nem a legmélyebb pont, inkább találékony. csi? :S

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése