2014. május 14.

síva-üzemmód: bekapcsolva

beindult a murikerék, gyerekek. nagyonbe! tömör leszek, mert kb. ha hat karom és két agyam lenne, a húgycsövem meg elérne a wc-ig, na akkor tudnék mindent érdemben elvégezni, úgyhogy listáznám...
tegnap meló, meló és nem tudom említettem-e már a melót. aztán vega étterem, buddhista módra. az amcsi kollegina azt gondolja, attól dagadt be a bokája (érdekes meglátás...), az indiai meg a brazil srác szenvedtek, hogy nincs hús, nekem meg nagyonbejött. nem, ettől még nem leszek vega, de kaptam bizonyítékot, hogy vér nélkül is lehet főzni fincsit. utána rohamosztag a hotelbe, hogy elérjem egy konferenciahívást, de közben meg kell hívni sörre azt, aki vegavacsoráztatott. ekkor bekordinálok 6 embert, hogy ki kivel mikortól meddig foglalkozzon, hogy mindenki hepi legyen, európa meg ne hiányoljon már annyira. ekkor már bőgök, hogy mi az istenér nincs kínában szénsavas ásványvíz és hírtelen felindulásból veszek egy üveg francia ásványvizet - nem merem elárulni mennyiért... 1kor ágyikó és 5kor vidáman (értsd: kib_szom az ablakon, ha még egyszer megszólal... miért pont én... anyuuu) felkelek, embert varázsolok magamból, eljátszom a gondolattal, hogy kérek a kolleganőktől valami szemfeketeségeltávolítót, de aztán mégsem.
vidáman (fönt már magyaráztam mi az) elrobogunk és cca egy óra alatt ott is vagyunk a melóban, ahol leműszakolunk, közben az ügynökség értesít, hogy sajnos törölték a járatom csengduból bangaloreba és választhatok, hogy cca 30 órát sasszézok bangkok utcáin megrakodva, mint egy serpa vagy külön engedéllyel és jóváhagyással van esély más megoldást találni. közben nyomtatok (mert péter gondolt arra, hogy ha valahová megérkezik és csak 3 kattintásba kerül, telepít már magának egy irodai nyomdát a cégesre, hátha kell és kell, mert mindenki más szarik rá), nyomtatás után jegyzetelek, jegyzetet osztok, kitalálom, hogy melyik kollégának van igaza és hogyan mondjam illedelmesen, de mégis határozottan egy 62 éves nőnek, hogy haggyáámááééni! nap végén üvöltöm: "vammátaxi? 8-tól tanítok, be kell érnem a hotelbe." válasz: "taxi? milyen taxi? srácok, rendelt valaki taxit? miért sietsz?" hagyjuk... közben próbálom összerakni magamban, képes lennék-e taxit rendelni és hogy miért van az, hogy a taxi, a hotel meg az intercontinental is nemzetközi szó, de kínában egyiket se értenék?
most 22:27 van, fáradt vagyok, de még mindig boldog, hogy mindezt átélhetem. és hogy megjutalmazzam magam, ágybamenetel előtt iszok egy pohár hideg szódát. és higgyétek el, van az úgy, hogy egy kis bubi könnybe lábasztja a szemet!


ps: a hűtő (merthogy kínában vagyunk), nem hűt. csak szobahőmérsékletűre... nem baj! legalább bubi vót benne. mindenkit szere!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése